BuzzadorBLOG

1/06/2014

Recept: Skinkpaj


Skinkpaj!

Bottnet:
0,5 dl sesamfrön
1msk psyllium
0,5 tsk salt
2 dl soijamjöl
1 dl hasselnötsmjöl
50g smält smör
1 ägg

Alla torra ingredienser i en skål och blanda bra, ägget och de svalnade smöret häller man på och blandar till en smet. Min paj gjord i en form på 24 c, i diameter.

Bottnet i ugnen till 10 min först på 175 grader.



Fyllningen:

3 dl grädde
3 ägg
1 påse skinka (200g)
2 dl riven ost
salt och peppar

Man kan använda vegetarisk fyllning eller vad man vill.

Blanda allt i en skål och häll på bottnet. 175 grader i ca 45 min, längre om det behövs. själv tycker jag när ytan lite mörk. Men ni behöver inte ha det så ;)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar